Pokal SLOvenSKI maraton - Aktualno - 26. POKLJUŠKI MARATON AS je pred vrati

26. POKLJUŠKI MARATON AS je pred vrati

10.03.2016
Le še dva dneva nas ločita od 26. Pokljuškega maratona AS in družinskega dneva na Pokljuki, ki bosta v soboto, 12. marca 2016 potekala v idealnem zimskem vzdušju Športnega centra Pokljuka na Rudnem polju. Veliko število že prijavljenih smučarjev tekačev obeta zanimive tekaške boje na 10,5-kilometrski in polmaratonski 21-kilometrski preizkušnji. Trasa proge je letos spremenjena in bo potekala iz biatlonskega stadiona, kjer bo štart, najprej v smeri proti Uskovnici, nato se na koncu ravnine obrne nazaj proti Hotelu Center in nadaljuje v smeri proti vojaškim objektom ... Natančen potek si lahko ogledate v priloženi shemi.

Dogodek pa bo več kot le tekaška preizkušnja tekmovalnega značaja, saj je organizator v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije pripravil še otroško mini olimpijado, možno se bo udeležiti smučarsko tekaških tečajev, opraviti z družinsko tekaško-pohodniško progo, se preizkusiti v biatlonskem streljanju, “foot” biljardu in še marsičem. Dogajanje v Športnem centru Pokljuka bo pestro in namenjeno celotnim družinam, od najmlajših do najstarejših udeležencev, od tistih z vrhunsko tekaško kondicijo do tistih, ki se boste šele prvič postavili na tekaške smuči, ali pa boste na svež gorski zrak pripeljali le svoje najmlajše družinske člane.

Le še danes (10. marca) velja nižja cena prijavnine za prijave preko spletne strani www.biathlon-pokljuka.com, kjer lahko preberete tudi več informacij o dogodku.

Se vidimo na Pokljuki!


Nazaj